Microsoft Office

Som Microsoft partner har vi mange års erfaring med Office pakken, som i dag indeholder følgende programmer:

Word og Powerpoint
Forstærk den visuelle effekt af dine Word- og Publisher-dokumenter eller PowerPoint-præsentationer med de brugervenlige billedredigeringsværktøjer, som du kan bruge til at beskære billeder, justere lysstyrke og kontrast, gøre billedet skarpere eller blødere og tilføje kunstneriske visuelle effekter.

Excel
Med de nye minidiagrammer i Excel 2010 kan du nemt fremhæve tendenser i f.eks. omkostninger. Brug udsnitsværktøjerne til at foretage dynamisk segmentering og til at filtrere pivottabeldata, så du får vist præcist de oplysninger, du har brug for. Brug de forbedrede funktioner til betinget formatering til at fremhæve bestemte elementer i dine datasæt med få klik.

Web Apps
Få arbejdet fra hånden, når du er væk fra kontoret, hjemmet eller skolen. Opret dokumenter i Office 2010-programmerne på din computer, og publicer dem derefter online, så du kan få adgang til, få vist og redigere med Office Web Apps fra stort set alle de steder, hvor du har internetadgang.

Publisher
Få professionelle resultater i Publisher 2010 med de forbedrede fotoværktøjer, der gør det nemt at indsætte eller erstatte fotos, mens udseendet og layoutet bevares. Du kan også få vist eksempler på formateringsændringer, inden du anvender dem, tilføje billedtekster fra et layoutbibliotek og vælge mellem redigeringsindstillinger som at ændre formen af et foto, panorere, zoome, beskære, ændre farver og lysstyrke.

Få de ønskede resultater første gang med den forbedrede udskrivningsfunktion i Publisher 2010. Du kan med det samme se resultatet af dine ændringer, når du ændrer udskriftsindstillinger, du kan få vist for- og bagsiden af et dokument på samme tid, og du kan endda se "igennem" papiret for at få vist et eksempel af den anden side af publikationen, så du kan kontrollere, at den ser rigtig ud.

Backstage
Med den nye Microsoft Office Backstage™-visning kan du gemme, dele, udskrive og publicere dine dokumenter med få klik. Det forbedrede bånd giver hurtig adgang til dine foretrukne kommandoer, og du kan tilpasse eller oprette faner for at tilpasse båndet til den måde, du arbejder på.

Access
Start med de indbyggede Access 2010-skabeloner, eller vælg mellem de skabeloner, der er indsendt af communityet, og tilpas dem til dine projekter for at gøre det endnu nemmere at indsamle oplysninger og oprette rapporter. Brug professionelle datadiagrammer, der er oprettet med de forbedrede funktioner til betinget formatering, for nemt og tydeligt at viderekommunikere dine analyser.

Onenote
Opret en digital notesbog i OneNote 2010, hvor du kan gemme og organisere alle de vigtige oplysninger om dine kunder – tekst, billeder, video og lyd fra dokumenter, websider og e-mails – på et samlet og lettilgængeligt sted.

Outlook
Spar tid, og få styr på dine e-mails med visningen Samtale i Outlook 2010. Ved hjælp af denne funktion kan du samle, kategorisere og endda ignorere lange e-mail-udvekslinger med et enkelt klik, så du nemt kan administrere store mængder e-mails.

Powerpoint
Transmittér din PowerPoint 2010-præsentation omgående via en webbrowser til et eksternt publikum på en eller 100 med Transmittér diasshow – også til dem, der ikke har PowerPoint.

Kontakt os på 86 84 83 00 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  for en nærmere uddybning eller præsentation.